Türk Dili ve Türkçe İletişim Okutmanı Evşen Çerkeşli Türk Tarih Kurumunun 10-13 Nisa'n 2017 tarihlerinde Ankara'da düzenlediği Uluslararası Prof. Dr. Halil İnalcık Tarih ve Tarihçilik Sempozyumu'nda "Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet İdeolojisini Edebi Düzlemde Okumak: Dikmen Yıldızı Örneği" başlıklı bildirisini sunmuştur.

SHMYO bünyesindeki kültür-sanat kulübü olan Genç Eleştirmenler Kulübü, Dünya Tiyatrolar Gününü 28 Mart 2017 Salı günü Shakespeare'in Kral Lear oyunundan uyarlanan Akira Krusova'nın Ran filmini izleyerek kutladı. Böylece tiyatro sanatının insan hayatındaki önemi ve başka sanatları etkileme gücü tartışıldı.

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri öğrencileri program başkanları Öğr. Gör. Handan Tanyıldızı ve ilgili dersin sorumlusu Okutman Evşen Çerkeşli eşliğinde 29 Mart 2017 Çarşamba günü Mahmutbey Merkez Kütüphane tarafından gerçekleştirilen "Kemerburgaz Kitap Okuyor" adlı etkinliğe katılarak topluca kitap okudu ve haftanın anlamını, önemini üniversitemizin farklı birimlerinden kişilerle bir arada yaşama olanağına erişti.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Radyoterapi programı hoca ve öğrencileri 30.04.2017 tarihinde EXPOMED 2017 Medikal Görüntüleme ve Cihaz Teknolojisi fuarına katılım göstermiştir.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, SHMYO Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Radyoterapi Programlarının organizasyonları ile 3 Mart 2017 Cuma günü Mahmutbey Yerleşkesi Fatma Altınbaş Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan, “ TIBBİ GÖRÜNTÜLEME VE RADYOTERAPİ TEKNİKERLERİ EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI” eğitimi çalıştayına ilgili tüm öğretim üyeleri ve öğrencileri davet ederiz.