İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ

GÜLENAY ÇAĞATAY IRISLI

VİLDAN BAYRAM

ÖZLEM ŞEN AYYILDIZ

Radyoterapi programı olarak Lösemili çocuklara duyarlılığı arttırmak ve öğrencilerimizi Lösemi konusunda bilgilendirmek amacıyla 15.03.2017 Çarşamba günü saat 14:00 te

Bakırköy kampüsü 402 nolu Amfide LÖSEV’in katkısıyla “Lösemiye Kucak Açıyoruz.” etkinliğimiz olacaktır.

Etkinliğimize tüm öğrenci ve hocalarımızı bekliyoruz.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi, SHMYO Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Radyoterapi Programlarının organizasyonları ile 3 Mart 2017 Cuma günü Mahmutbey Yerleşkesi Fatma Altınbaş Konferans Salonu’nda gerçekleşecek olan, “ TIBBİ GÖRÜNTÜLEME VE RADYOTERAPİ TEKNİKERLERİ EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI” eğitimi çalıştayına ilgili tüm öğretim üyeleri ve öğrencileri davet ederiz.

Okutman Betül AKDEMİR, Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin 12-13 Aralık 2016 tarihinde düzenlediği V. Uluslararası Mavi Karadeniz Kongresi’nde ‘The Importance of Black Sea in terms of American Jeopolitical Doctrine’ adlı çalışmasını tebliğ etmiş olup, çalışmanın tam metni  Beta Yayıncılık tarafından basılacak olan “Karadeniz Jeopolitiği” adlı kitapta yer alacaktır.

17-18 Şubatta Kartal Onkoloji Günleri kapsamında yapılan seminerlere öğrencilerimizle katıldık.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Türk Dili Okutmanı Evşen Çerkeşli, 25-27 Ekim 2016 tarihlerinde Anadolu Üniversitesi tarafından Eskişehir’de düzenlenen 4. Uluslararası İletişim Öğrencileri Sempozyumu’nda "Kerime Nadir Romanlarının Yeniden Çevrimleri ve Yeşilçam Sinemasına Etkileri” başlıklı bildirisini sunmuştur.