IKBU Yabancı Diller Yüksekokulu Modern Diller Bölümünde görevli Okt. Deniz Emrah BAYKAL, 15-16 Mart 2017 tarihlerinde ABD Harvard Üniversitesi’nde düzenlenen Contemporary Issues Summit-2017 Konferansına “Pharmacy Students’ Perception of Communication Skills Course” başlıklı sözlü sunumu ile katılmıştır. Hocamız çalışmasında, IKBU Yabancı Diller Yüksekokulu ve Eczacılık Fakültesi’nce ortaklaşa yürütülmekte olan “Sağlık Bilimlerinde Sözlü İletişim Becerileri” dersi kapsamında, 2015 ve 2016 Bahar akademik yıllarında eğitim alan öğrencilerin dersin dil becerileri, kariyer beklentileri ve farklı değerlendirme uygulamaları gibi boyutlarına yönelik algılarını değerlendirmiştir. İlgili sunum için: https://www.youtube.com/watch?v=G0aMYQF7iLY

TASK 1 VE QUIZ 1’İ KAÇIRAN ENG 101 ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Sevgili 101 öğrencileri,

UNIPA sisteminden kaynaklanan bazı sorunlar sebebiyle add-drop haftasından sonra dahi bazılarınız ders kaydını başarılı bir şekilde tamamlayamadınız, bazılarınız ise yeni kabul alan öğrenciler olduğunuz için kayıtlarınız geç tamamlanmış veya hala tamamlanmış değil.

Normal şartlarda, ders izlencesinden de (syllabus) görebileceğiniz gibi, telafiyi gerekli belgeler sağlandığı taktirde yalnızca vize sınavı için veriyoruz. Ancak, sizden kaynaklanmayan bazı sorunlar sebebiyle mağdur olmamanız için Modern Diller Bölümü olarak belirli koşulları karşılayan öğrencilere ““In class writing task 1” ve “Quiz 1” değerlendirmelerini tekrar vereceğiz.

Bu değerlendirmeleri tekrar alması uygun olan öğrenciler, Turnitin- Takvim’e yüklenen task 1 ve quiz 1 notları NA(Not Attended) olan öğrencilerdir.

•          In class writing task 1 Turnitin’de 9.11.2016 tarihinde oluşturulacaktır ve ödevin son teslim tarihi 11.11.2016, 23:59’dur.

Turnitin sınıfınıza giriş kodu ve şifresini almak için hocanızla iletişime geçiniz.

•          Quiz 1 25.11.2016’da 11:00-11:30 saatleri arasında A 706 no’lu sınıfta (A binasında) verilecektir.

Telafileri kaçırırsanız, üçüncü bir şans verilmeyeceğini tekrar hatırlatmak isteriz.

MDB

Sevgili 101 öğrencileri,

•          In class writing task 1 Turnitin’de 9.11.2016 tarihinde oluşturulacaktır ve ödevin son teslim tarihi 11.11.2016, 23:59’dur.

•          Quiz 1 25.11.2016’da 11:00-11:30 saatleri arasında A 706 no’lu sınıfta (A binasında) verilecektir.

Telafileri kaçırırsanız, üçüncü bir şans verilmeyeceğini tekrar hatırlatmak isteriz.

MDB

2014-2015 ve 2015-2016 kayıtlı öğrencilerin yeterlik sınavı 07.09.2016 tarihinde yapılacaktır. Sınava girecek öğrencilerin sınav saatinden yarım saat önce sınav salonunda bulunmaları gerekmektedir.  Sınav salonları ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır. Sınav ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir:

09:30 – 11:40 READING & LISTENING

11:40 – 12:00 BREAK