Etkinlik Takvimi

Öğrencilerimiz ve hocalarımız ile birlikte, Florya Akvaryum AVM'de gerçekleştirilmekte olan "The Human Body - İnsan Vücuduna Çarpıcı Yolculuk" isimli sergiye, 10 Mart 2014 Pazartesi günü gezi düzenlendi.

NÖROŞİRÜRJİ BÖLÜMÜ’NÜN İLK BİLİMSEL TOPLANTISI, YÜZYILIN BEYİN CERRAHI ÜNVANINA SAHİP PROF. DR. GAZİ YAŞARGİL’İN KATILIMI İLE ÜNİVERSİTEMİZDE GERÇEKLEŞTİ.

Altınbaş Üniversitesi Tıp Fakültesi adına, Nöroşirürji Bölümü’nün, ‘Mediobasal Temporal Lob Epilepsilerinde Cerrahi Tedavi’ konulu ilk bilimsel toplantısı, 18 Ocak 2014  tarihinde, Nöroşirürji Ana Bilim Dalı’ndan Doç. Dr. Alper Kaya'nın oturum başkanlığında ve yüzyılın beyin cerrahı ünvanına sahip Prof. Dr. Gazi Yaşargil’in katılımı ile Altınbaş Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Tıp Fakültesi Öğrencileri Medical Park Bahçelievler Hastanesi’ni ziyaret ederek, Ameliyathane ve Klinik Cihazları hakkında bilgi aldılar. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erhun EYÜBOĞLU’nun gerçekleştirdiği bir ameliyata katıldılar.