Altınbaş Üniversitesi size Georgia State University’de okuma imkânı sunuyor!

“Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi” ve “Georgia State University J. Mack Robinson College of Business” işbirliği ile oluşan bir programla Altınbaş Üniversitesi lisans öğrencileri yurt dışında okuma fırsatı yakalayacak.

Master Programı (MASTER OF INTERNATIONAL BUSINESS (3,5+1)

Bu programı tamamlayacak öğrenciler “Master of International Business (MIB)” olma hakkı kazanır.

Öğrencilerin lisans programlarındaki tüm derslerini tamamlamış olmaları gerekmektedir ve programa tüm bölümlerden mezun olanlar başvurabilmektedir.

Program 2017 Bahar dönemi itibariyle başlamaktadır ve bahar, sonbahar ve yaz olmak üzere bir yıl süreyle devam etmektedir.

Bu program kapsamında 3 yıl Altınbaş Üniversitesi’nde öğrenimine devam eden öğrenciler, 4. yılda master programı derslerine Georgia State Üniversitesi’nde başlayacaklardır. GSU’de alınacak olan bu dersler, Altınbaş Üniversitesi lisans diploması verilebilmesi için 4. yıl lisans dersleri yerine sayılacaktır. 5. Yıl derslerini tamamlayan öğrenciler GSU yüksek lisans diploması alacaklardır.

Doktora Programı  (3+2+3)

Doktora programı, bileşik doktora şeklinde “2 + 3 yıl” olarak tasarlanmıştır. Öğrenciler 4. yılda başarılı olurlarsa hem Altınbaş Üniversitesi lisans programından mezun olacaklar hem de doktoraya kabul imkanı almış olacaklardır. Doktoraya kabul alan öğrenciler öğrenim ücreti ödemeyecekler ve asistanlık yaparak ücret alma hakkına sahip olacaklardır.

Yaz Okulu

Yaz okulu süresi 1 aydır. Burada alınacak dersler İngilizce dersleri yerine sayılabilir. Yalnızca hukuk değil, işletme vb. alanlarda da mesleki  / akademik İngilizce dersleri verilebilir.

Öğrenciler diğer programlara katılmaksızın sadece bu programa da gidebilirler.

30 Haziran-1 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek 4 haftalık bir yaz okulu!

Hayatın hiç durmadığı Atlanta’da, dolu dolu keşfedip öğreneceğiniz, eğlenerek yeni deneyimler edineceğiniz bir yaza ne dersiniz?

Neden Georgia State?

Öğrenciler bu program sayesinde;

•        6 kredilik bir ders alacaklar,
  •        Kampüste konaklama ve yerel ulaşım hizmetlerinden yararlanacaklar,
  •        Sağlık sigortası haklarını kullanacaklar,
  •        Eşsiz kültürel deneyimler yaşayacaklardır.

Eğitim:

•        Alanında değerli hocalar ve fark yaratan dersleri
  •        Hem sınıf içi hem de sınıf dışı öğrenme imkanı
  •        Müzeleri, tarihi yerleri keşfetme fırsatı
  •        Georgia State öğrencileri ile beraber çalışma fırsatı

Önerilen seçmeli dersler:

•        International Business
  •        Museum Studies
  •        Science of Learning
  •        Public Speaking
  •        Communication in Healthcare Systems
  •        Undergraduate Biology Research
  •        Introductionto U.S. Law (with Legal English)

Bilgi için: Araş. Gör. Bengi Kurtuluş (bengi.kurtulus@kemerburgaz.edu.tr)

Araştırma Görevlisi kadrosuna başvurup sınava girme hakkı kazananlar için “Bilim Sınavı”, 24.07.2017 Pazartesi günü saat 10:00’da Altınbaş Üniversitesi Mahmutbey Kampüsü D Blok 2. Kat “D205” no’lu derslikte gerçekleştirilecektir.

Sınava hak kazananlar:

1. Mustafa Şenyücel