Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Yüksek Lisans Programı öğrencilerin pazarlama alanlarındaki bilgilerini sıra dışı ve yenilikçi tekniklerle donatmak, alandaki bilgi birikimlerini ve yetkinliklerini arttırmaktadır. Sadece dersten ibaret olmayan deneyimleyerek öğrenmeye yönelik bir ders programı hazırlanmıştır.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi Yüksek Lisans Programı öğrencileri eğitimleri süresince kendi alanında temel dersler ve seçmeli alarak mesleğin önde gelen akademisyenleri ve profesyonelleriyle tanışma ve deneyimlerinden yararlanma olanağını elde edeceği şekilde Kırmızı Koltuk uygulaması da bulunmaktadır.

Yüksek lisans projesi ile kendi ilgi alanlarında gelişim sağlamak ve kendi ilgi alanlarında derinlik kazanılmasına yönelik hazırlanmış bir programdır.

Başvuru için formu doldurabilir veya 0212 3735900 / sbe@kemerburgaz.edu.tr'den bizimle iletişime geçebilirsiniz.