Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programı

Altınbaş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programı öğrencilerini, Sanat ve Tasarım alanında bilgisi ve donanımı ile fark yaratacak, yenilikçi kişiler olarak yetiştirmeyi hedefler.

Öğrenciler, eğitim süresince kendi alanında temel dersler ve seçmeli alarak mesleğin önde gelen akademisyenleri ve profesyonelleriyle tanışma ve deneyimlerinden yararlanma olanağını elde ederler. Yüksek lisans tezi çalışması ile kendi ilgi alanlarını geliştirirler ve ilgi alanlarında derinlik kazanırlar.

Kültürel açıdan zengin, tasarım açıdan gelişmiş küresel topluma, sanat dünyasına katma değer sağlamak, ülkemizin sanat ve tasarım ve sosyal gelişiminde etkin şekilde görev almak vizyonuna sahip Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programı,  bilgi ve deneyimi ile toplumun kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sunan, tarihsel ve kültürel bilince sahip eleştirel bakış açısıyla evrensel değerlere ulaşma hedefinde olan, güncel sanat disiplinleri ile hayatın buluşmasını öngören, kuramsal ve deneysel yeni tasarımlar oluşturacak mezunlar yetiştirmek amacındadır.

Sanat ve Tasarım Yüksek Lisans Programı ders kataloğunu indirmek için lütfen tıklayınız.

Please click here to download the catalogue.

Başvuru için formu doldurabilir veya 0212 3735900 / sbe@altinbas.edu.tr'den bizimle iletişime geçebilirsiniz.