Eğitim Ücretleri ve Ödeme Seçenekleri

Yüksek lisans eğitimi tezsiz program ücreti 18.000 TL - KDV Dahil

Yüksek lisans eğitimi tezli program ücreti 22.000 TL - KDV Dahil

Doktora programları 32.600TL - KDV Dahil olarak tespit edilmiştir.

Erken kayıt imkanı %30 burs desteği ile;

Yüksek lisans eğitimi tezsiz program ücreti 12.600 TL - KDV Dahil

Yüksek lisans eğitimi tezli program ücreti 15.400 TL - KDV Dahil olarak faydalanabilecektir.

Kurumsal eğitim anlaşmalarımıza dahil kurumların üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınlarına, ayrıca kayıt koşullarını sağlayan öğrencilerimize %30'a varan oranlarda burs olanaklarımız mevcuttur.

FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI

•          Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans Programı  (Tezli - Tezsiz) (Türkçe - İngilizce)
  •          Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı (Tezli - Tezsiz) (Türkçe - İngilizce)
  •          Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (Tezli)  - (Türkçe - İngilizce)
  •          Makina Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (Tezli - Tezsiz) (İngilizce)

FEN BİLİMLER ENSTİTÜSÜ DOKTORA PROGRAMI

•          Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Bütünleşik Doktora Programı

Ders Tekrar Ücreti: 1.100 TL

Kurumsal anlaşmalarımızı görüntülemek için tıklayınız

Ödeme Bilgileri:

Ücret, tezsiz programlar için 10 ders ve proje dersine bir kez, tezli programlar için 7 derse ve seminer dersine bir kez, tez aşamasına 2 defa  kayıt olmayı kapsamaktadır.

NAKİT ÖDEME:

Program ücretini peşin ödemek isteyen adaylar +%10 indirim imkanından faydalanmaktadırlar. Program ücretini peşin ödemek isteyen adaylarımız aşağıda belirtilen kurumsal hesap numaramızı kullanabilirler. Ödeme yapıldıktan sonra dekont üzerine TC. Kimlik no, İsim Soyisim ve kaydı yaptırılan programın adının yazılması gerekmektedir. Ödeme işlemi tamamlandıktan sonra dekontunuzu fbe@altinbas.edu.tr adresine iletmeniz önem arz etmektedir.

Ad Soyadı / Unvan:

ALTINBAŞ(İSTANBUL KEMERBURGAZ) ÜNİVERSİTESİ

Banka:

DENİZBANK

Şube:

İSTANBUL KURUMSAL

IBAN:

TR76 0013 4000 0096 8131 9000 01

KREDİ KARTI İLE ÖDEME:

Program ücretini kredi kartı ile ödemek isteyen öğrencilerimiz anlaşmalı bankalar üzerinden ödeme gerçekleştirebilir.

Kredi Kartına Taksitle Ödeme: anlaşmalı bankalar üzerinden 12 ay vade farkı olmaksızın ödeme gerçekleştirebilirsiniz.

• Garanti Bankası

• Vakıfbank

• Türkiye İş Bankası

• Yapı Kredi

Tek Çekim Ödeme: Tek çekim ödemelerinizde +%10 fiyat avantajından nakit ödemede olduğu gibi faydalanabilirsiniz.

ANLAŞMALI BANKA ÜZERİNDEN KMH HESABI İLE ÖDEME:

Aday öğrencilerimiz, eğitim ücretlerini üniversitemizin anlaşmalı olduğu Denizbank aracılıyla 12 ay “vade farkı olmaksızın” eşit taksitlerle öğrencilerimiz ödemeleri gerçekleştirebilir.

İsteyen öğrencilerimiz Denizbank Eğitim Kredisi'ne ait 18 ay ve 24 ay taksit seçeneklerini değerlendirerek uygun faiz oranları ile eğitim ücretini taksitlendirebilmektedir. Öğrenci ile banka kendi koşullarına göre ödeme planı oluşturabilmektedir.

Denizbank Florya Şubesi Yetkilisi:

0212 574 17 66 - Dahili 170-171-172-174

FloryaSubeGrubu@denizbank.com

Başvuru için formu doldurabilir veya 0212 6040100 - 1402 / fbe@altinbas.edu.tr'den bizimle iletişime geçebilirsiniz.

*Fiyatlar 01 Nisan 2017 itibariyla geçerlidir.