Dear Colleague

Greetings from ICEMIS 2018, Altınbaş University, Istanbul, Turkey, 19-21 June, 2018

ICMIS 2018 is technically co-sponsored by ACM and IEEE Turkey Section

We cordially invite you to present your paper/poster/tutorial or participate in the ICEMIS 2018 on or before 3 February 2018. The presented papers will be included in the ACM, SCOPUS and Google Scholar. The International Conference on Engineering & MIS 2018 (ICEMIS'18) will take place in Altınbaş University, Istanbul, Turkey, 19 - 21 June, 2018. In addition, the ICEMIS'18 includes sessions and different tracks such as Computing, Cloud and Big Data, IoT, Smart Cities and Green Technologies, Information Technology, Applied Engineering, Bioinformatics, MIS, Data Mining, Machine Learning, Telecommunications and Control Engineering, Electronics and other tracks.

Journal Special Issues

Selected papers from the will be invited to submit an extended version to the following journal. Papers will be selected based on their reviewers’ scores and appropriateness to the Journal’s theme.

* Cluster Computing Journal - Springer

* Journal of Cognition, Technology & Work - Springer

* International Journal of Information Technology and Web Engineering, IGI-Global, USA

For more information about topics, special registration fee for speaker and delegate, and special sessions, please visit: http://www.iares.net/Conference/ICEMIS2018

If you need any help, please email us at icemis_iares@yahoo.com

Thanks and regards

ICEMIS  2018

Dear All ;

You can find qualification exam details below ;

Best Regards.

Written Exam : 23.01.2018
Hours: 10.00
Place : 14th floor Hall 1

Oral Exam : 25.01.2018
Hours: 10.00
Placa : 14th floor Hall 1

Değerli Öğrencilerimiz ;

2017-2018 Güz Dönemi doktora yetrlik sınavı bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz ;

İyi Çalışmalar.

Yazılı Sınav : 23.01.2018
Saat: 10.00
Yer : 14.kat 1 nolu salon

Sözlü Sınav : 25.01.2018
Saat: 10.00
Yer : 14.kat 1 nolu salon

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2016-2017 güz dönemi oryantasyon programı 21 Eylül 2016 saat 16.00’da A Blok Mehmet Altınbaş Konferans Salonunda yapılacaktır.

Değerli Öğrencilerimiz;

2016-2017 Güz dönemi itibariyle Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü dersleri ağırlıklı olarak Mahmutbey yerleşkemizde icra edilecektir. Ders planlamamız Mahmutbey ve Gayrettepe yerleşkelerini kapsamaktadır. 2016-2017 Güz dönemi dersleri 26.09.2016 tarihinde başlayacaktır. Ders seçimleri ve ders programına ilişkin bilgilendirme bu hafta yapılacaktır ;

İyi Çalışmalar.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Lisansüstü 08.09.2016 tarihine kadar devam etmektedir.

Türkiye-Amerika Birleşik Devletleri Kültürel Mübadele Komisyonu, bilinen adıyla Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, Türk ve Amerikalı üniversite mezunları, araştırmacılar ve bilim adamları arasındaki kültürel değişim programlarını desteklemektedir. Fulbright Programı, 1946 yılında Senatör J. William Fulbright’ın önerisiyle Amerikan Senatosu tarafından çıkarılan bir yasa ile başlatılmıştır. Programın bütçesi iki ülke hükümetlerinin katkılarıyla sağlanmaktadır. Türkiye’deki Fulbright Programı, Türkiye Cumhuriyeti ve Amerikan vatandaşları arasındaki karşılıklı anlayış ve saygıyı, kültürel değişim yolu ile güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Türkiye’de bir doktora programına kayıtlı ve tez konusunu belirleyip bu konu ile ilgili gerekli resmi onayları almış olan ve Amerika Birleşik Devletleri’nde tez konusu ile ilgili araştırma yapmak isteyen doktora öğrencilerine yönelik verilen Doktora Tezi Araştırma Bursumuzun son başvuru tarihi 21 Eylül 2016’dır.

Bu Burs Programına başvurmayı düşünen öğrenciler burs ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru formuna www.fulbright.org.tr adresinde http://fulbright.org.tr/burslarimiz-ve-hizmetlerimiz/turkiye-cumhuriyeti-vatandaslarina-burslar/doktora-tezi-arastirma-bursu/basvuru-kosullari/ sayfasında ulaşabilirler.

Doktora Yeterlilik Yazılı Sınav

Tarih: 06.06.2016

Saat:10.00-13.00

Yer: Mahmutbey Kampüs  D Blok/ 4. Kat

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İngilizce Tezli Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Öğrencisi Muhammad Ilyas'ın "Localization Technique for Smallcells" Konulu Tez Savunması 01.10.2014 tarihinde, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mahmutbey Yerleşkesi 2 no'lu toplantı salonunda saat 10.00'da icra edilecektir. İlgilenenlere duyrulur.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Türkçe Tezli Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Öğrencisi Yalçın Kaplan'ın “Yapay Sinir Ağları (YSA) ile Antalya İline ait Elektrik Yük Tahmini Baz Alınarak Algoritmaların Analitik Hiyerarşi  (AHS) Yöntemiyle Değerlendirilmesi” Konulu Tez Savunması 17.07.2014 Tarihinde İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mahmutbey Yerleşkesi B-Blok D-401 no'lu derslikte saat 09.00'da icra edilecektir. İlgilenenlere duyrulur.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2015-2016 Güz Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Programı kayıtları 04.09.2015 tarihine kadar devam edecektir.

Programlarımız

• Tezli/Tezsiz Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı (TR-İNG)
  • Tezli Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (TR-İNG)
  • Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programı (TR-İNG)

Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim Programları Kataloğuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Derslerimiz hafta içi akşam 19.00-22.00 saatleri arasında Şişli ve Mahmutbey yerleşkelerinde icra edilecektir. Programlarımız ve özel burs imkanlarımız hakkında bilgi almak için iletişim bilgilerimiz ;

Adres: Abide-Hürriyet Cad. Koca Mansur Sok. No:46 Şişli

Telefon: 02123735900 Dahili: 6006
E-mail: fbe@kemerburgaz.edu.tr

Özel burs imkanlarımızdan faydalanmak için lütfen tıklayınız.