İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2016-2017 güz dönemi oryantasyon programı 21 Eylül 2016 saat 16.00’da A Blok Mehmet Altınbaş Konferans Salonunda yapılacaktır.

Değerli Öğrencilerimiz;

2016-2017 Güz dönemi itibariyle Fen Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü dersleri ağırlıklı olarak Mahmutbey yerleşkemizde icra edilecektir. Ders planlamamız Mahmutbey ve Gayrettepe yerleşkelerini kapsamaktadır. 2016-2017 Güz dönemi dersleri 26.09.2016 tarihinde başlayacaktır. Ders seçimleri ve ders programına ilişkin bilgilendirme bu hafta yapılacaktır ;

İyi Çalışmalar.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Lisansüstü 08.09.2016 tarihine kadar devam etmektedir.

Türkiye-Amerika Birleşik Devletleri Kültürel Mübadele Komisyonu, bilinen adıyla Türkiye Fulbright Eğitim Komisyonu, Türk ve Amerikalı üniversite mezunları, araştırmacılar ve bilim adamları arasındaki kültürel değişim programlarını desteklemektedir. Fulbright Programı, 1946 yılında Senatör J. William Fulbright’ın önerisiyle Amerikan Senatosu tarafından çıkarılan bir yasa ile başlatılmıştır. Programın bütçesi iki ülke hükümetlerinin katkılarıyla sağlanmaktadır. Türkiye’deki Fulbright Programı, Türkiye Cumhuriyeti ve Amerikan vatandaşları arasındaki karşılıklı anlayış ve saygıyı, kültürel değişim yolu ile güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Türkiye’de bir doktora programına kayıtlı ve tez konusunu belirleyip bu konu ile ilgili gerekli resmi onayları almış olan ve Amerika Birleşik Devletleri’nde tez konusu ile ilgili araştırma yapmak isteyen doktora öğrencilerine yönelik verilen Doktora Tezi Araştırma Bursumuzun son başvuru tarihi 21 Eylül 2016’dır.

Bu Burs Programına başvurmayı düşünen öğrenciler burs ile ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru formuna www.fulbright.org.tr adresinde http://fulbright.org.tr/burslarimiz-ve-hizmetlerimiz/turkiye-cumhuriyeti-vatandaslarina-burslar/doktora-tezi-arastirma-bursu/basvuru-kosullari/ sayfasında ulaşabilirler.

Doktora Yeterlilik Yazılı Sınav

Tarih: 06.06.2016

Saat:10.00-13.00

Yer: Mahmutbey Kampüs  D Blok/ 4. Kat

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İngilizce Tezli Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Öğrencisi Muhammad Ilyas'ın "Localization Technique for Smallcells" Konulu Tez Savunması 01.10.2014 tarihinde, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mahmutbey Yerleşkesi 2 no'lu toplantı salonunda saat 10.00'da icra edilecektir. İlgilenenlere duyrulur.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Türkçe Tezli Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Öğrencisi Yalçın Kaplan'ın “Yapay Sinir Ağları (YSA) ile Antalya İline ait Elektrik Yük Tahmini Baz Alınarak Algoritmaların Analitik Hiyerarşi  (AHS) Yöntemiyle Değerlendirilmesi” Konulu Tez Savunması 17.07.2014 Tarihinde İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Mahmutbey Yerleşkesi B-Blok D-401 no'lu derslikte saat 09.00'da icra edilecektir. İlgilenenlere duyrulur.

İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü 2015-2016 Güz Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Programı kayıtları 04.09.2015 tarihine kadar devam edecektir.

Programlarımız

• Tezli/Tezsiz Bilişim Teknolojileri Yüksek Lisans Programı (TR-İNG)
  • Tezli Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı (TR-İNG)
  • Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programı (TR-İNG)

Fen Bilimleri Enstitüsü Eğitim Programları Kataloğuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Derslerimiz hafta içi akşam 19.00-22.00 saatleri arasında Şişli ve Mahmutbey yerleşkelerinde icra edilecektir. Programlarımız ve özel burs imkanlarımız hakkında bilgi almak için iletişim bilgilerimiz ;

Adres: Abide-Hürriyet Cad. Koca Mansur Sok. No:46 Şişli

Telefon: 02123735900 Dahili: 6006
E-mail: fbe@kemerburgaz.edu.tr

Özel burs imkanlarımızdan faydalanmak için lütfen tıklayınız.