İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Çocuk Üniversitesi'nin düzenlediği Bilişim Atölyesi'ne bilgisayar programlama ve kodlama alanıyla ilgili çocukları bekliyoruz.

Atölyenin amacı yazılımın ne olduğunu ve neler yapılabileceğini çocuklara anlatmak, kodlama ve diğer dersler arasındaki ilişkiyi göstermek ve temel algoritma bilgisini vermektir.

Atölyemizde kodlamanın ne olduğu teorik olarak yaş gruplarına hitap edilen bir şekilde anlatılacak ve teoride öğrenilen bu bilgiler atölyenin geri kalan süresi boyunca pratikte katılımcılara uygulattırılacaktır.

Atölye 8-12 yaş arası çocuklara yöneliktir.

Sınıflarımız 8 kişiliktir.

Katılımcılar yaş ve seviyelerine göre sınıflara ayrılacaktır.

Toplamda 9 gün – 18 saat sürecek atölyeler günde 2 saat olmak şartıyla haftada 4 gün ve düzenlenecek ve 2hafta devam edecektir.

Detaylı bilgi için demet.kara@kemerburgaz.edu.tr adresine mail atabilir, 0212 604 01 00 numaralı telefondan Çocuk Üniversitesi sorumlumuza ulaşabilirsiniz.